SU bereidt Communistisch Onderwijs Model voor

Na diepgaand undercover journalistiek van het flUTNieuws is de schokkende waarheid aan het licht gekomen waar de SU nou eigenlijk mee bezig is. De SU, waarvan men wil laten geloven dat dit staat voor Student Union, bereidt namelijk in het geheim plannen voor voor een Communistisch Onderwijs Model. Studiepunten zullen in dit model evenredig over een jaarlaag worden verspreid om langstudeerders tegen te gaan.

De plannen kwamen aan het licht tijdens het jaarlijkse Sinterklaasontbijt van de SU, waar uw journalistieke helden uiteraard aanwezig waren. Daar werd ons door een anonieme goedheiligman, die nauwe banden heeft met de SU, de letters S en P overhandigd, een duidelijke hint naar het verborgen socialistische karakter van de SU. Dat de afkorting SU gelinkt kan worden naar een dubbele socialistische agenda is ook geen geheim.

Na verder onderzoek kwamen wij ook een document tegen met de uitgewerkte plannen voor dit COM. Doel van het model is om excessen in studieduur weg te filteren door na ieder kwartiel de totaal gehaalde studiepunten van een jaarlaag te verdelen middels het SPUTNIK* verdeelmodel. De SU streeft naar een universiteit waarin men, ongeacht intelligentie of studieresultaten, altijd slaagt.

Het plan voor COM is ook opgepikt door een groep radicale langstudeerders, dat zichzelf de COMRad’s noemt. Zij vinden dat het COM zo snel mogelijk ingevoerd dient te worden en zijn desnoods bereid over te gaan tot actie. Deze groep heeft ook de verantwoordelijkheid opgeëist voor het piepende wagentje in Carré en sluiten niet uit dat ze ook laptoptassen in de Zilverling zullen laten slingeren.

*SPUTNIK: Studie Punten Uit Tentamens Naar Iedere Kandidaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *