Dies Natalis 2018 – High Tech, Human Titel

De UT heeft het programma voor de Dies Natalis bekend gemaakt. De naam van de Dies, High Tech, Human Talent, was al eerder bekend. Maar in de geest van dit High Tech, Human Thema is, bij wijze van een High Tech, Human Test, ook een aantal dagactiviteiten bedacht.

Overdag is er een sportdag, waar je kan High Tech, Human Trampolinespringen en High Tech, Human Touwtrekken. Ook staat er een High Tech, Human Tenniswedstrijd op het programma en kun je High Tech, Human Turnen. Alle paardenliefhebbers kunnen de High Tech, Human Teugels aanhalen op een High Tech, Human Trekpaard. De sportdag zal worden afgesloten met een High Tech, Human Trekkertrek.

Aangezien het de verjaardag van de UT is, zal er een High Tech, Human Taartenbakwedstrijd gehouden worden. Er zal genoeg High Tech, Human Thee zijn om de dorst te kunnen lessen. Uiteraard wordt het culturele aspect ook niet vergeten, in het High Tech, Human Theater zal een High Tech, Human Toneelspel gehouden worden.

De dag wordt afgesloten met een High Tech, Human Technofeest waar je de hele avond kan High Tech, Human Twerken. Of je nog gaat High Tech, Human Tongen ligt aan jezelf, maar High Tech, Human Tippelen is wel nadrukkelijk verboden. In ieder geval kun je op dit feest helemaal naar de High Tech, Human Tering gaan.

Het CvB verwacht een succesvolle dag en hoopt dat het een High Tech, Human Traditie wordt. De High Tech, Human Tickets zijn vanaf vandaag te koop en alleen te halen bij de High Tech, Human Technohal. Ze kosten slechts een High Tech, Human Tientje.

1 reacties voor “Dies Natalis 2018 – High Tech, Human Titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *