Boerenprotest ook doorgedrongen Top 100 lijst Inter-Actief

Waar men eerder hun steun betoogde aan de boer via de top 2000, gebeurt dit nu ook in de top 100 van studievereniging inter-actief. Met verscheidene nummers van Bökkers in de lijst en een opening door Normaal wordt een duidelijk signaal afgegeven dat de student uit Twente ook achter de agrariërs van Nederland staat. Maartje Elkvee liet ons weten dat zij haar uiterste best deed om zo veel mogelijk van zulke nummers hoog in de notering te krijgen. “Ik heb zelfs mijn vrienden uit Wageningen van Agrarische Technologie opgeroepen om te stemmen.” Uit de statistieken blijkt bij hen ‘knor knor knorrepot’ het erg goed te doen, welke eindigde op een 68e plek. “Ook hoop ik dat net als in de landelijke top 2000 ‘de boer dat is de keerl’ hoog zal eindigen, zelf verwacht ik op zijn minst plek zes.” lacht Maartje. Andere actiegroepen waren minder succesvol, zo kregen de aanhangers van J&SV Exaltio alleen ‘Big Dick’ en ‘Het tietenlied’ in de lijst.

Tot slot meldt een student die liever anoniem blijft, dat dit niet het enige geluid is wat er zal komen om de boeren te steunen. Hij zal samen met een groep mede studenten de komende dagen proberen het digitale streepsystemen van menig studievereniging plat te leggen. Door in verschillende borrelruimtes tegelijkertijd maar genoeg bier te bestellen, hopen ze dat het systeem de transacties niet snel genoeg kan verwerken en zal crashen. “Dan merkt de student ook eens dat een Milkyway niet uit de snoepkast komt, maar wordt geproduceerd met melk van de boer.”

De hele top 100 is te vinden op 100-actief.nl en zal aankomende vrijdag van 12 tot 22 uur te beluisteren zijn in de AbScInt en via een online stream.

1 reacties voor “Boerenprotest ook doorgedrongen Top 100 lijst Inter-Actief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *