Canvas is op zomervakantie

Het einde van het collegejaar is in zicht. De tentamenweken zijn in volle gang, maar niet voor Canvas. Canvas is namelijk vroegtijdig op zomervakantie gegaan. flUTnieuws sprak met Canvas, vlak voordat hij het vliegtuig instapte.

Canvas: “Ja, ik zag de weersvoorspelling, en had geen zin meer om te studeren. Het project ging toch niet zo lekker, en ik had te weinig gedaan in de voorbereiding voor mijn tentamens. Ik heb dus mijn broer OSIRIS gebeld, en me via hem uitgeschreven voor mijn vakken.”

Canvas heeft afgelopen weekend een goede deal gevonden voor een vakantie naar Egypte, in een All-Inclusive resort. Daar zal hij genieten van cocktails aan het strand, en de dagelijkse handdoeken-sprint voor de ligbedjes. Zijn vliegtuig is zojuist vertrokken vanaf luchthaven Schiphol. Wanneer hij weer terug is, is onbekend.

Hoeveel studenten nadeel hebben van het vroegtijdige vertrek van Canvas is nog onbekend. Zijn projectgroep is in ieder geval niet enthousiast: “Canvas deed de hele tijd alsof hij zijn steentje bijdroeg. We konden hem altijd bereiken en zijn werk was altijd overzichtelijk. Voor ieder vak had hij een duidelijke andere map. Toch jammer dat hij er nu ineens vandoor is gegaan, zonder dat wij nu bij zijn werk kunnen. We hebben namelijk wel zijn samenvatting van de hoorcolleges nodig, en hij had ook de antwoorden van de oefententamens.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *