Student Union zoekt nieuwe puppy’s

Voor het nieuwe collegejaar is de Student Union (SU) op zoek naar puppy’s die het bestuursteam willen komen versterken. Er staan diverse wervingsactiviteiten op de planning binnenkort: een kennismakingswandeling in de lunchpauze op woensdag en een workshop ‘SU in hapklare brokjes’ op donderdagmiddag. flUTnieuws sprak met SU-baasje Sietse Schelpdier, welke meer uitleg gaf over het gewenste karakter van toekomstige puppy’s.

“Wij zoeken echte labradors die vanaf september tot onze roedel willen toetreden”, aldus Schelpdier. “Het karakter van een labrador sluit namelijk naadloos aan op het soort puppy’s dat wij zoeken. Het zijn echte allemansvrienden, welke goed te trainen zijn in het volgen van commando’s. Tevens hebben ze de karaktertrek niet echte doorbijters te zijn, iets wat onze financier graag ziet”.

De aspirant-leden van de SU-roedel zullen in augustus een uitgebreide puppycursus moeten volgen. Tijdens deze cursus zullen gehoorzaamheid, zindelijkheid en cuteness-factor belangrijke thema’s zijn. In september zal er een heuse puppy-presentatie worden georganiseerd, waar de nieuwe roedelleden op hun mooist gekapt te bewonderen zullen zijn. De puppy’s die toch niet geschikt blijken te zijn, zullen worden aangeboden ter adoptie of naar een asiel worden overgeplaatst.

De waakhond van de SU was niet bereikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *