Deze student verdiende 900 euro in een dag..

Harry de Jong, voormalig eerstejaars Technische Natuurkunde, heeft al 900 euro verdiend deze week. Dat geld gaat hij naar eigen zeggen in leuke dingen stoppen. Zoals een nieuwe fiets, of een avondje stappen.

Zoals zoveel eerstejaars is Harry dit jaar begonnen met studeren aan de universiteit. Hij heeft lang getwijfeld over Lucht- en Ruimtevaarttechniek in Delft maar hij heeft gekozen voor de studie TN hier in Twente. “Ik weet het nog goed, het was lang wikken en wegen maar de kroketten op de open dagen hebben me overgehaald.” aldus het voormalige lid van S.V. Arago.

Na de Kick-In was hij gelijk op zijn gemak op de campus: “De eerste weken waren echt geweldig, ik mocht zelfs laat opblijven!” Als een echte student reed hij op zijn fiets naar de colleges en luisterde hij aandachtig naar de docenten. De ochtend van zijn eerste tentamen weet hij nog goed: “Ja, ik had boterhammen met hagelslag. Ik was nog bijna te laat gekomen.”

Een half jaar later heeft Harry nog geen enkele studiepunt gehaald. Verbitterd klinkt het: “Ja, dat TOM, ze zeiden nog iets van meedoen is winnen.. Maar nu moet ik realistisch zijn.” Nu hij zich heeft uitgeschreven kan hij met een gerust hart uitkijken naar volgend jaar en een nieuwe fiets, aldus Harry: “Oh, kak, hoe moet ik het mijn moeder uitleggen..”

1 reacties voor “Deze student verdiende 900 euro in een dag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *