Vestingbar biedt centimeters hoerendiesel aan tijdens de Ladies Kick-In

Genderdiversiteit en -neutraliteit worden steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Om te voorkomen dat nieuwe kiddo’s zich onverhoopt niet welkom voelen aan de Universiteit Twente, biedt de Vestingbar tijdens de Ladies Kick-In nu ook centimeters hoerendiesel aan. Dat laat bedrijfsmanager C. da Sol weten aan flUTnieuws.

Da Sol: “Ja, uhh, ik loop hier dus nogal wat jaren rond, maareh, het is me, uhm, opgevallen dat er steeds meer ophef enzo is. De Vestingbar is natuurlijk heel erg, uhm, betrokken bij de Kick-In. Daarom is het niet meer dan logisch dat de VB ook voor de vrouwen, eh, haar best doet.”

Verdere navraag bij vrijwilligers van de Vestingbar laat weten dat er intern nogal wat discussie was voordat dit besluit werd genomen. Zo is genoemd dat de vrouwen die vrijwilliger zijn bij de Vestingbar het probleem niet zien: zij drinken immers alleen maar bier. Hoerendiesel, in de volksmond beter bekend als zoete witte wijn, lusten zij niet. Verder is het tappen van honderd biertjes sneller en zijn er twijfels over de politieke correctheid van de term hoerendiesel: Euro95 is namelijk beter voor het milieu. De Vestingbar zoekt zodoende nog uit of volgend jaar Yolo95, een biologisch alternatief voor Hoerendiesel, geschonken kan worden. Dit zal dan bestaan uit 95 drankjes in plaats van 100, dit om verwarring te voorkomen.

De voorzitter van de Kick-In Commissie, Mo Biel, laat in een korte reactie weten “blij te zijn dat overige verenigingen zich ook weten te vinden in de gemaakte keuzes”, refererend naar het gewijzigde programma in het kader van politieke correctheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *