Carré krijgt nieuwe naam

Het College van Bestuur heeft besloten de naam van Carré te veranderen in, het eveneens Franse, Trapèze.

Ondanks dat de gehele studentengemeenschap dit al vanaf het begin wist, realiseerde vice-voorzitter Kees van Ast zich pasonlangs dat er van een vierkant geen sprake is. Van Ast: ‘Ik was op Google Maps de beste route voor de 11-bierentocht aan het uitstippelen en kwam toen tot de ontdekking dat het gebouw geen rechte hoeken, laat staan even lange zijden, heeft.’ Naar verluid was dit de eerste keer dat Van Ast gebruik maakte van Google Maps.

Ondertussen worden gerechtelijke stappen tegen de architect overwogen. Rector Brinksma: ‘Zo zijn we natuurlijk niet getrouwd. Een universiteit berust op vertrouwen en als we hier al niet vanuit kunnen gaan, wat is dan ons onderwijs en onderzoek nog waard?’ De rector verwacht geen problemen voor het lopende onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *