Beveiliging krijgt een nieuw beveiligingsvoertuig

Er is besloten tot de aanschaf van een nieuw beveiligingsvoertuig. Dit is bekend gemaakt na de laatste raadsvergadering van beveiligers op de campus. Dit nieuwe voertuig zal ontwikkeld worden door studenten van MotorSportGroep Twente en leden van de Hengelose Satudarah. Beveilingsmedewerker Ton is enthousiast: “Het concept is compleet vernieuwd. Wij van de beveiliging hebben ook al tijden door dat we kampen met een imagoprobleem. We zijn de eerste die toegeven dat we een stel ouwe knakkers zijn die sleutels uitdelen. Het kan zo niet langer, we moesten het roer omgooien.”

Het idee van het nieuwe voertuig is heel simpel legt Satudarah-lid Beertje uit. We nemen een standaard Harley-Davidson en zetten daar een grotere C-uitlaat op.” De grotere en luidere uitlaat zal volgens de studenten goed tot zijn recht komen op de Campus. Het project wordt in de wandelgangen al “C-Harley” genoemd. Naast het voertuig zullen de heren van de beveiliging vaker leer gaan dragen en mogelijk zelfs een baard laten staan.

MSG-lid Daniël: “De beveiliging moet altijd studenten vragen ergens mee op te houden. Als de studenten de beveiligingsmotor al aan horen komen kunnen ze meteen al ophouden. Dat scheelt de beveiliging een hoop werk.” De beveiliging hoopt tevens het probleem van slapende studenten in onderwijsgebouwen mee aan te pakken. Als we Ton moeten geloven: “Zeg maar dag tegen de rust!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *