Center Parcs-erkenning campus nabij

Met ingang van het nieuwe collegejaar opent de campus van de UT een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis: vanaf september mag het haarzelf Center Parcs Drienerlo noemen.

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van Center Parcs Europe N.V. gisteravond is het bijzonder lidmaatschap van de campus goedgekeurd. Dat betekent dat minimaal aan alle A-richtlijnen is voldaan voor toetreding tot het vakantieparkcollectief. Tot september heeft het Facilitair Bedrijf de tijd om ook de B-richtlijnen te implementeren op de campus, waarna een herkeuring zal volgen. Bij een positief resultaat is het lidmaatschap definitief.

“We vertoonden al langere tijd tekenen van vakantiepark” vertelt de woordvoerster van het Reserveringsbureau. “Een receptie met knorrige portiers, blokhutten, slagbomen, zwembaden, een net iets te kleine en dure campingwinkel: alles is er al! En nu de studenten ook een animatieteam begonnen zijn [M.D.V. HyperActief, red.] werd het toch echt tijd om de definitieve stap te maken.”

Door het bijzondere lidmaatschap kunnen de eerste vakantiegangers pas vanaf 1 september hun huisje of kampeerplek betrekken. “Het naseizoen meepakken is een uitgekiende kans voor ons om te testen hoe het gaat. Dan zullen we tijdens het hoogseizoen in 2018 er voor de volle 100% klaar voor zijn. Nu even nog hard op zoek naar personeel, we zoeken onder andere nog iemand met een mountainbike en keycord die mensen van Charlie naar hun kampeerplek wijst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *