Zo is het leven – Smartlappen in het SmartLab

Na de overweldigende belangstelling voor Techno in de Technohal heeft het evenementenbureau de smaak te pakken. Ze hebben besloten meer van dit soort optredens in UT-gebouwen te geven. Het volgende festijn staat dan ook al op de planning, op 24 maart is het tijd voor ‘Zo is het leven – Smartlappen in het SmartLab’.

UT-studenten Corry (24) en Willeke (22) liepen al een tijd met het plan om een smartlappenfestival bij de UT te houden en met de populariteit van Ravelution grepen zij hun kans schoon. “Wij hebben de liedjes die de sores van het leven bezingen altijd al geweldig gevonden. Een smartlappenfestival op de UT was dan ook altijd al onze droom. En waar kan dit beter plaatsvinden dan in het SmartLab?

De eerste artiesten voor ‘Zo is het leven’ zijn ook al bekend. Bekende Nederlandse artiesten als John de Bever en Vader Abraham zullen langskomen, maar ook minder bekende namen als Patrick Verdriet en Zwarte Nina zijn uitgenodigd. De volledige line-up zal waarschijnlijk gepresenteerd worden bij de nieuwjaarsreceptie.

Maar evenementencoördinator Erik Venten zegt dat het niet hierbij zal blijven en verwacht in de toekomst meer feesten in UT-gebouwen. De onderhandelingen voor het volgende concert zijn dan ook al begonnen. “We hebben de afgelopen dagen veel contact gehad met de Britse band Bastille, we hopen dat er iets goeds uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *