Valets gaan fietsenprobleem O&O-plein oplossen

Om het acuut ontstane fietsenprobleem op het O&O-plein op te lossen denkt het Facilitair Bedrijf (FB) het gouden ei te hebben gevonden: studenten en medewerkers gaan voortaan niet meer zelf hun fiets parkeren.

“Als mensen menen dat het hier sodom en gomorra op de campus is en overal maar hun fiets neersmijten, dan laten we ze het toch gewoon doen?” aldus Joke van Neer-Zetten (FB). “O&O-plein op, fiets afgeven en klaar. Kan de UT-populatie zich bezighouden met intelligente zaken.”

De proef is sinds deze week begonnen. Van de dienst wordt voorlopig nog weinig gebruik gemaakt: “Jammer, ik sta hier niet voor jan met de korte achternaam. Maar goed, in het kader van de participatiewet een beetje met een koffie in de hand naar de visjes in de pisgoot kijken kan ik mee leven.” De grote tekstkar mag ook niet baten. “Daar staat alleen op dat ze in de rekken moeten. Dat het via ons moet staat er niet bij.”

Van Neer-Zetten zegt dat de proef een maand zal duren. “Dan gaan wij evalueren en gaan wij kijken of wij dit doorzetten of een andere methode gaan proberen. De opslagweide aan de Witbreuksweg kunnen we vast nog wel wat mee.”

Student Otmar van Zuylen van Nyevelt (BIT) is wel op de hoogte maar maakt bewust geen gebruik van die dienst. “Het idee is schittermagisch, maar die plebejers staan er maar tot vijf. Dan sta ik nog te klemmen in de AbScInt. Hebben ze hier geen ploegendienstjes voor uitgevonden ofzo? Dan zou het episch zijn.”

Otmar vervolgt: “Maar ja, ik zag dat de tekstkar niet op slot zat dus daar ga ik vannacht even een penis inprogrammeren. Dus ik zeg alvast: niet schrikken morgenvroeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *