D.G.v.N. trekt kleren aan voor kalender

Aspirant-leden van Het Drienerloosch Genootschap voor Naturisme “Broek Uit Op Je Hoofd” trekt hun kleren aan voor een unieke kalender. Het ingezamelde geld gaat naar een goed doel en ze hopen hiermee ook op meer naamsbekendheid binnen Enschede.

“Wij zijn inderdaad redelijk onbekend voor een vereniging die zich graag blootgeeft” aldus voorzitter Jeroen Spong. “Met onze op maat gemaakte bestuurspakken van Adam’s Kostuum zijn we herkenbaar, maar alleen in de daarvoor aangewezen gebieden. Onze aspiranten hebben hiermee een mooi initiatief om zichzelf aan de campus te presenteren.”

Het aspirant-lid Eva weet meer te vertellen over de aanloop. “Toen ik laatst zat te kakken thuis zag ik dat er weer een nieuwe kalender hing van een één of ander nakend roeiclubje. Toen ik nog even goed perste kreeg ik opeens een aha-erlebnis. Ik kon van blijdschap wel mijn shirt uit doen en zwaaien. Maar ik had alleen maar schoenen aan.”

Eva heeft daarop direct haar mede aspirant-leden gecontacteerd en allen reageerden enthousiast op het idee. “We stonden diezelfde dag nog op het Rutbeek. Een fotograaf was niet nodig, iemand van ons is amateur-selfieïst. Door deze stijl aan te houden krijgt de kalender een uniek karakter.”

De opbrengst gaat naar Stichting Kledingbank Enschede. Spong: “Wij vinden als vereniging dat iedereen het recht heeft om de kleren te krijgen.”

1 reacties voor “D.G.v.N. trekt kleren aan voor kalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *