Hans Kazan laat blauwe tent verdwijnen: introprogramma mogelijk aangepast

Goochelaar en televisiepresentator Hans Kazan heeft tijdens de generale repetitie voor de eindshow per ongeluk de blauwe tent laten verdwijnen, tot grote ontsteltenis van intro-dagcoördinator Huisbers. Tierend en vloekend liep hij door de gangen van de flUTnieuws-redactie, ondertussen zoekende naar een alternatieve locatie. Het CvB heeft als hiervoor de Citadel aangeboden. “Daar moeten we toch vanaf”, aldus vicevoorzitter Mirjam Kuil, doelende op de nieuwe huisvestingsstrategie.

Terwijl Huisbers hard op zoek was naar een alternatieve locatie, is het team Vervoer & Vermissingen van de intro druk bezig geweest met het zoeken naar de blauwe tent. Even was er een opgewekte sfeer toen er een blauwe tent werd gevonden bij de infobalie, dit bleek echter om een polo van een van de crewleden te gaan. Ook was er een vals alarm bij het carillon, hier bleek nog een tentenkamp te staan van summerschool CurieuzeJij.

Ook goochelaar Kazan zelf heeft geprobeerd bij te dragen aan een oplossing, met een poging tot het terug toveren van de blauwe tent. Dit is echter mislukt. Wel heeft hij een paarse krokodil en illusionistentrio Magic Unlimited weten te laten verschijnen. Renzo en Oscar, 2 van de leden van Magic Unlimited, hebben vervolgens aangeboden om het derde lid van Magic Unlimited live op het podium door midden te ploegen. De introcommissie kon nog geen uitsluitsel geven of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Vooralsnog lijkt het er op dat er helaas geen blauwe tent zal komen. Het volledige programma zal daarom verplaatst worden naar de tent van de infobalie. Bij wijze van ludieke actie -en gebrek aan beter- zullen alle crewleden van de infobalie vandaag een kunstje voor je doen!

Dit artikel verscheen in de Break-In van donderdag 1 september 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *