Sportdag: verenigingen stellen zich voor

Gefeliciteerd, je hebt dag 3 van de Kick-In gehaald! Na 2 dagen flyers in ontvangst nemen op zoveel mogelijk plekken niet lid worden, volgt vandaag de ultieme uitdaging: de bestorming van de Bastille. Zo ongeveer bij de mariniers is de flUTnieuws-redactie te vinden met een bank en een krat pils. In de schaduw. Want het is veel te warm. Omdat het ook veel te warm is om een kek artikeltje aan te leveren voor deze Break-In hebben we onze ruimte verhuurd aan diverse ‘sport’-verenigingen. Zij stellen zich hieronder voor.

Curlingvereniging ‘Het Slippertje’

De enige echte natuurijs-curlingvereniging van Enschede! Als jij wel van een stevige glijpartij houdt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons oefenseizoen loopt van december tot februari, maar alleen in jaren dat de 11-stedentocht wordt verreden. In andere jaren gooien we onze subsidie over de bar in stamkroeg ‘de ijsbreker’, waar de Jägermeister rijkelijk vloeit. Echte diehards komen in aanmerking voor een lidmaatschap van ons dispuut ‘Sliploos’. Meer informatie bij onze stand op de sportdag. Indien de temperatuur daar naar is, geven we ook een demonstratie.

Keirinclub ‘Brommers Kieken’

Heb jij Ellis Ligtlee ook keihard zien winnen en Rio? Dat wil jij eigenlijk ook! En dat kan bij Enschedeese keirinclub ‘Brommers Kieken’. Wekelijks veranderen we de Waaier in een wielerbaan, waarop we gaan oefenen. We zijn naarstig op zoek naar (baan)wielrenners, aangezien al onze huidige leden slechts bekwaam zijn in het besturen van de gangmaakmotor. Eigenlijk is iedereen met een fiets welkom!

Drienerlose Roevereniging ‘Euros’
Jaaa roeien.. dat roeien.. Zus roeien… zo roeien.. Man, dat roeien!

Beachvolleybalvereniging ‘Interezand’

Vind jij het ook heel leuk om over sport te praten, maar kan je er zelf eigenlijk helemaal niets van? Kom dan bij Interezand! Elke woensdagavond en zaterdagmiddag trekken we naar een strand -of zandweg- en steken de barbeque aan. Voor de vorm gaat er ook een volleybal mee, maar we zijn voornamelijk gespecialiseerd in het kijken naar beachvolleybal.

Internationale onderzeebootvereniging ‘Das Boot’
Als je benieuwd bent naar de schatten op die bodem von das Twentekanaal, dan bin je bei uns aan das juisten adres. Elke Monat varen we aus om te suchen naar schatten uit dem tweede wereldoorlog. Wij suchen voornamelijk nog psychologen. Geïnteresseerd? Meldt je aan bij de periscoop.

Dit artikel verscheen in de Break-In van vrijdag 26 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *