Even kennismaken met… Koffiezuipend Studiegenootschap (K.Z.S.G.) Starbucks

Het is alweer een tijdje geleden dat het Starbucks-KB bekend werd, dus het is tijd om even kennis te maken. Starbucks is de nieuwe studievereniging voor mensen met baarden, sjaaltjes, en een arsenaal aan Apple-producten. Met de grootste verenigingskamer zijn zij, hoewel nieuw, toch een partij waar rekening mee gehouden moet worden.

Aan het woord is kandidaat-praeses C.A. Puccino, hij heeft de taak de rest van het bestuur te overzien en moet zorgen dat het eerste verenigingsjaar van deze vereniging goed doorlopen zal worden. Uit respect voor de doelen van deze vereniging notuleert Bor Relkoning het onderstaande interview op een Mac Book Pro onder genot van een lekkere kop Vanilla Bean Crème Frappuccino® Blended Crème:

Hoe zijn jullie eerste paar weken op de campus bevallen?
Wij zijn een nieuwe vereniging en nog niet helemaal thuis in de studentikoze leefstijl die hier op de campus heerst. In het begin waren wij erg bang voor ons feutenrondje, maar de Ketel1 die ons menigmaal gegeven is was erg goed te drinken en ook zeker een toevoeging aan onze koffie. De studentikoziteit denken wij ook snel over te kunnen nemen, wij hebben al wat leuke verassingen in petto voor het CvB dat over een paar weken langskomt.

Hoe staat het met jullie financiën?
Wij hebben een aantal studies die onder bedrijven en externen erg in de trek zijn en denken dan ook veel samenwerkingen af te kunnen sluiten. Wat dat betreft denken wij meer geld binnen te halen dan de meeste verenigingen, misschien kunnen we al snel uitbreiden!

Onder welke faculteit vallen jullie?
Sinds enige tijd vallen wij onder de faculteit BMS, beter bekend als “Biertjes doen Met Starbucks”. Wij zijn erg blij dat al zo vroeg voor onze komst rekening is gehouden met deze mogelijkheid. Helaas vinden wij het jammer dat wij, onder BMS vallende, niet meegenomen zijn in de verbouwingen van het Educafé. Wij maken ook gebruik van de borrelruimtes en willen dan ook op de hoogte worden gesteld van iets! Wij hebben ook last hiervan bij het organiseren van onze activiteiten!

Wij willen de heer Puccino graag bedanken voor deze uitgebreide antwoorden op onze vragen en bij dezen doen wij dat dan ook. Wij kunnen niet wachten lid te worden van de Starbucks en daar te kunnen genieten van de vele koppen lekkere Hazelnut Iced Skinny Light Latte met een cacaopoederhartje™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *