Drank & drugs: waar je met je bitch kan chillen in Enschede

Ook in Enschede is het geen probleem om met je bitch te chillen. De zelfbenoemde ‘Stad van Nu’ heeft drank en drugs in overvloed. flUTnieuws neemt je mee langs de beste plekken!

Als uitvalsbasis voor alle drugsgerelateerde zaken is het Willem Wilminkplein de beste plek van de stad. Dit pas geopende plein is al zo populair bij drugstoeristen dat een grote Duitse hotelketen zich aan dit plein heeft gevestigd. Gelukkig heeft het hotel geen ramen die open kunnen, anders was het oppassen geblazen voor ‘vliegende’ toeristen met een paddotje teveel op. Een tip voor het Wilminkplein: de trap voor de ingang van het hotel biedt een goed uitzicht over het plein. Daarnaast is hier een plaquette aangebracht met welke drug je waarop het plein kan halen. Superhandig! Is jouw drug niet beschikbaar op het Wilminkplein? Maak een wandelingetje naar de Jumbo, hier vind je de dealers uit het ‘zwarte’ circuit. Let wel: je kan hier heen gaan, maar kom niet alleen! Mocht dit te ver zijn dan kun je uiteraard ook een van hun nummers bellen, ze zijn zeer flexibel.

Niet zo’n fan van al die middeltjes? Er is ook genoeg te zuipen in de binnenstad! Wil je wat drinken, maar weet je niet wat of waar? Vraag eens aan een local: “ku-j hier nog wa eargns zoep’n” en je krijgt geheid een mooi adviesje. Neem wel even een kaartje mee, want de routebeschrijving is waarschijnlijk niet te verstaan. Wij van flUTnieuws raden de Aspen Aspen Valley aan vanwege de gevarieerde muziek en het hoge tempo aan afwisseling van nummers. Daarnaast zeggen alle tieners ja tegen het grote Apenvallei drankspel: elke toeter is een adtje. Succes gegarandeerd!

Voor de liefhebber van drank én drugs is er de n8kelder. Hier pasjes maken is altijd een succes, want je hoeft maar voor een baslijn een pasje in te studeren. Als de verveling toe dreigt te slaan, biedt de n8kelder gelukkig een oplossing. Want: naast dat de DJ het baslijntje verzorgt, verzorgt de man bij de toiletten ook de nodige lijntjes. Daar gooi je grote ogen mee!

Dit artikel verscheen in de Break-In van zaterdag 22 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *