DJ Enschede FM komt naar de intro!

Deze donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur zal Jeroen Drogt live radio komen maken vanaf de introductie! De DJ van Enschede FM wil van dichtbij meemaken hoe een echte introductieweek er uit ziet. Vanaf de campus zal hij in een geïmproviseerd studiootje zijn programma ‘Tuffels’ live presenteren.

Jeroen was verrast dat hij uitgenodigd werd: “In mijn programma staat alles meestal wel redelijk vast. Johan Hesselink belde op een gegeven moment dat hij druk bezig was in te drinken voor de introweek in Enschede en vroeg of ik mee wou ‘zoep’n’. Het is echt te gek dat zoiets zomaar kan ontstaan, ik zei direct ja!”

Johan Hesselink is een vaste luisteraar van het programma en student Bedrijfskunde aan de UT. Hij was, naar eigen zeggen, al flink ‘sikker’ toen hij belde en kan zich weinig van het belletje herinneren.Toch vind hij het gaaf dat Drogt langskomt met zijn programma. “Ik luister altijd naar Jeroen, toch mooi dat hij nu op de campus radio gaat maken.”

De organisatie van de intro verwacht een grote drukte bij de studio. “Het gebeurt niet vaak dat zo’n grote naam op de campus staat.” constateert Mathijs van Schie van de introductiecommissie. Ze hebben dan ook speciaal de Paint Battle geanulleerd om ruimte te maken. Na de uitzending zal een DJ van een lokale Hilversumse omroep de dag afsluiten. “Maar ik denk dat dat wel een stukje rustige gaat worden, dan is ook de poolparty.” aldus Van Schie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *