NSK Bommetje was een klapper

Het NSK Bommetje vond plaats in het openluchtbad op de Campus afgelopen donderdagavond. Voor ZPV Piranha was het een mooie activiteit ter gelegenheid van hun 50-jarige bestaan. De opkomst viel wat tegen maar dankzij het uitstekende weer viel het evenement gelukkig niet in het water. De bedoeling van het NSK Bommetje was dan ook om de meeste spetters te scoren in een originele outfit.

Een niet nader genoemde skinny dipper won met overmacht nadat zij haar bikini had uitgetrokken. Foto’s hiervan circuleren inmiddels tussen de studenten via het internet. In het kader van 2020 nam ook een enthousiast buitenlands team mee. Onder de naam IS claimde dit team de overwinning, de organisatie was echter niet te spreken over deze opgeblazen toestand. Enkele duikbommenwerpers waren al in paraatheid gebracht om het brandje te blussen, maar een actie bleef uit doordat ene F. Bom een bommelding deed en de Campuswacht polshoogte kwam nemen en dit incident als “bodemloze putten-actie” bestempelde. Het liep gelukkig af met een sisser.

Een ander opmerkelijk voorval kwam vanuit de hoek van eerstejaars student K. Elderen die de hoogte van de springplank een lat te hoog vond. Al met al waren er dus hoogte- en dieptepunten te melden bij deze feestelijke gelegenheid en nam een der onze correspondenten ter plaatse ook een duik in het diepe. Van hem ontbreekt nog elk spoor en de organisatie zoekt het nog tot de bodem uit. De avond sloot af met het bijbehorende ESZK Bierestafette tijdens de knalfuif van Piranha dat tot de laatste druppel een succes bleek! Op een enkele deelnemer na die wat vocht verloor in het zwembad.

1 reacties voor “NSK Bommetje was een klapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *