Gala van cultuurkoepel vreselijk uit de hand gelopen

Afgelopen donderdag is het gala van cultuurkoepel Apollo vreselijk uit de hand gelopen. Wat begon met een braspartij is geëindigd in totale chaos. Slechts de inzet van speciale troepen kon voorkomen dat de feestlocatie, het openluchttheater, totaal verwoest werd.

Bestuurder G. Appel van Apollo vertelt dat het gala rustig begon: “Het was mooi weer, er werd lekker gedronken en de barpersoneel was -verbazingwekkend- snel. Echter, halverwege de avond ontstond er een discussie tussen twee leden van de gala commissie. De een was van mening dat het openluchttheater een toplocatie was, het andere lid vond dat het dak er niet voldoende af ging. Ook had hij liever een ‘sex on the beach’-gala gezien in de beachbak. Een derde commissielid riep vervolgens: “shots fired, shots fired”! Hierop gingen de discussiërende twee een adtwedstrijd met tequila met elkaar aan. Na een adtje desoriënterend bombardement aan shotjes belandden de commissieleden in een braspartij van jewelste”.

Om de rust te laten wederkeren, sprong de moedige Apollo-bestuurder J. Jeffrey tussen de brassende commissieleden. Helaas had dit geen enkel effect: J. werd in de braspartij gezogen alsof hij een schranzende Tasmanian Devil tegenkwam. In de hoek van de zaal had een groepje -totaal niet op de hoogte zijnde van de situatie- ondertussen besloten om een vliegdekschip te gaan halen. Op de weg terug vlogen de straaljagers in de rondte, Pearl Harbor-taferelen bleven echter uit. De overgebleven straaljagers hebben uiteindelijk in finger four formatie de dorstigen nog weten te bereiken.

Via het interne camerasysteem was de beveiliging inmiddels ook op de hoogte van het wapen- en glasgekletter. Twee toegesnelde Charlie’s, J. Daniels en J. Walker, hebben de rust weten te herstellen. OpperCharlie Capt. Morgan was zeer tevreden met de inzet: een geintje moet kunnen, maar het moet wel leuk blijven. Op de vraag of de beveiliging zo snel heeft ingegrepen omdat de minderjarige dochter van Morgan, Jessica, op het gala aanwezig was, werd geen antwoord gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *