Vakgroep IEBIS viert overgang Jezus naar de Cloud

De vakgroep IEBIS, Industrial Engineering and Business Information Systems, viert vandaag de overgang van Jezus naar de Cloud. Hoewel het onderwerp nu weer helemaal hot is was hij een kleine tweeduizend jaar geleden al een pionier.

Diverse kunstwerken tonen hoe Jezus, na een verblijf op aarde, uiteindelijk toch op de cloud overstapt. Christus koos, omdat Amazon en Microsoft hun platform nog niet klaar hadden, uiteindelijk voor de hemel. Die deelt veel kenmerken met de hedendaagse clouds; zo weet niemand precies waar het is, en lijkt de capaciteit schier oneindig.

De overstap naar de cloud ging niet gemakkelijk. Tussen de Go-Live van Jezus zelf en de start van de transitie naar de cloud zat een intensief traject van veertig dagen. Daarnaast was het stay back team relatief groot: alle apostelen bleven achter. Er is dan ook nog een groep die vermoedt dat Jezus onherroepelijk weer terug zal keren naar een in-house-omgeving, hetgeen volgens veel buzzword-haters vooral weer lekker down-to-earth is.

Het early-adoptership van de Cloud leidt er toe dat steeds meer UT’ers de bijbel erbij pakken voor hun werk. Sodexo experimenteerde onlangs met het voeden van alle Mensa-gangers met vijf broden en twee vissen, en het CvB onderzoekt in samenwerking met Scheikundige Technologie of er voortaan gewoon kraanwater kan worden ingekocht om champagne bij de wekelijkse vrimibo te serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *