O&O-plein krijgt schaamlipcorrectie

Het O&O-plein krijgt een schaamlipcorrectie; dat heeft het Facilitair Bedrijf vandaag bekendgemaakt. Het plan is om voor het aanbreken van het lenteweer de bekende rode schaamlippen weer netjes geproportioneerd te hebben, zodat er weer veelvuldig gebruik van gemaakt kan worden.

“Na een paar jaar intensief gebruik wil het één en ander nog wel eens zijn vorm verliezen.” vertelt woordvoerder Sammy Diepenhorst. “We zouden de schaamlippen in zijn geheel kunnen vervangen, maar het is zonde om iets weg te gooien wat nog te repareren is. Zo voorkomen wij dat de schaamlippen na vijf jaar al afgedankt worden.” Binnen het management werd gevreesd dat het een kostbare operatie ging worden, maar na een aanbestedingstraject viel dat uiteindelijk mee. “Voor een schappelijk prijsje kon het oorspronkelijke strakke design weer in ere hersteld worden. De ondernemer kon ons een scherp aanbod doen door hun revolutionaire manier van reconstructie: het weven van een honingraatstructuur met visdraad.”

Studenten zijn ontstemd over het besluit. “Na vijf jaar is de nieuwigheid er wel af. Dan is het gewoon tijd voor een nieuw paar. Ik beschouw het drinken van Weizen tijdens borrels van mijn studieverenigingen als één der geneugten des levens. Als het mooi weer is en de branddeur open kan, is dat al helemaal fantastisch – maar om die ervaring dan te laten verminken door een stel gecorrigeerde schaamlippen…” Student BIT Ralph Berkhof is het er duidelijk niet mee eens. Ook student Technische Wiskunde Shamira de Heer heeft betere plannen: “Laat ze dat zeil eens wassen. Dat hangt er al langer dan dat mijn lakens op mijn bed liggen, en was ik pas als ik weer eens in bed heb gebarft.”

“Verwacht binnenkort nog meer van ons te horen” aldus Diepenhorst, “het potje Groot Onderhoud is nog niet op dit boekjaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *