Brand aan de Matenweg

Bewoners van de Matenweg sloeg gister de schrik om het hart toen bleek dat in de keuken Brand heeft gestaan. De Brand is ontstaan in een brouwerij in Limburg. Er zijn geen gewonden gevallen.

Rond etenstijd roken de bewoners van de piramidewoning aan de Matenweg een onaangename geur. Bewoner en student N. Aandehand vertelt: “Eerst dacht ik dat de huisfeut weer aan het koken was, komt hij weer met zijn spaghetti en spinazie a la creme. Ik was al een pizzaatje aan het bellen toen ik mij bedacht dat hij nog in college zat met zijn TOM”. Kort daarop ging het Brand-alarm af in de studentenwoning. “Handig dingetje, Grolsch heeft die vorig jaar nog geinstalleerd” aldus de bewoners.

Nadat de Brandweer was uitgerukt was het al gauw gedaan met het kratje. Na zijn laatste Ad Fundum heeft de brandweercommandant het signaal Brand-meester gekregen.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht maar het lijkt erop dat de Chinese huisgenoot het bocht voor bier had aangezien. Om de gedupeerde bewoners een hart onder de riem te steken is Firma Alex Bierservice vannacht om vier uur nog uitgerukt om een kratje Grolsch langs te brengen.

2 reacties voor “Brand aan de Matenweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *