Gewapende overval Student Union

De Campusomroep heeft gisteravond enkele etmalen niet kunnen uitzenden. De levensloze Bastille is gisteren ontruimd vanwege een student die probeerde met een vuurwapen zendtijd op te eisen vanuit de SU-kamer. Een alerte huismeester heeft op tijd het gebouw kunnen ontruimen.

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte, Erica T. (Enschedees zesje), met het wapen het gebouw binnenliep, een brief afgaf en de huismeester vroeg naar de SU-kamer. De huismeester wist dat het niet pluis was en stuurde de verdachte naar de Batakamer. Na 37 minuten had de verdachte het toch kunnen vinden en begon te declameren dat “de SU een stel pretentieuze graaiers zijn en de belangen van het CvB behartigen in plaats van de student”. Vervolgens begon hij een mening op te eisen.

Een gealarmeerde Charlie via het welbekende alarmnummer 0118 999 881 999 119 725 3 wist snel ter plekke te komen. De man werd overmeesterd. Het wapen bleek achteraf een via DealExtreme bestelde Super Soaker te zijn.

De bestuurders kwamen met de schrik vrij. Om op adem te komen krijgen ze vandaag een snipperdag en 3 afstudeermaanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *