‘Walk of Shame’ verplaatst

De eerste donderdag van de Kick-In stond in het teken van sport. Deelnemers van het ochtendprogramma waren onthutst toen bleek dat ze voor niets een onbekend bed uit waren gekomen.

Enthousiastelingen gaven zich woensdagavond op voor de Walk of Shame, een looproute van enkele kilometers over de campus. Dit evenement dat traditioneel de sportdag opent was dit jaar geannuleerd. Een woordvoerder van de KIC legt uit: “Er bleek afgelopen woensdag erg weinig animo te zijn om bij een wildvreemde in bed te stappen. Dit komt mogelijk door de nieuwe maatregelen van de overheid.”

De deelnemers die wel present waren in uitgelopen mascara, hoge hakken en condoom plakkend in het haar krijgen hun nieuwe kans op zondagochtend. De route is door de wijziging ook veranderd en zal leiden langs ’t Pott, Avion, Hubertus, Probitas en Patatras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *