Reacties op het seksschandaal

Er is vrij verschillend gereageerd op het nieuws dat een bewaker van de UT en een Asitomedewerkster seks hebben gehad op de werkvloer. Sommigen vinden dat er niets mis mee is, maar Rector Ed Brinksma veegt de vloer aan met deze twee individuen. In zijn commentaar windt hij er geen doekjes omheen.

“Deze beveiliger heeft de schoonmaakster in plaats van zijn werk serieus genomen. Met deze negatieve publiciteit naait hij de hele universiteit.” Ook een ander resultaat van de actie, het overplaatsen van de schoonmaakster, stemt ontevredenheid bij Brinksma. “Het was een prima schoonmaakster. Niemand kon zo goed zuigen als zij. Ook wist ze altijd goed te soppen. Daarnaast moeten we nu weer op zoek naar een ander, we zitten met een gat in ons personeelsbestand. Maar goed, opgeruimd staat netjes.”

Theaterproducent Joop van den Ende ziet andere mogelijkheden en is van plan dit liefdesverhaal als musical uit te brengen. “Dit is een klassiek Romeo en Juliet-verhaal, liefde, romantiek, passie en uiteindelijk eindigt het in mineur voor beiden” aldus Van den Ende. “We zitten te denken aan Kim-Lian van der Meij als schoonmaakster en Jamai als beveiliger.” De musical, getiteld ‘Schoon en Veilig, de bewaker met een nachtpassie’, moet eind van dit jaar in première gaan.

1 reacties voor “Reacties op het seksschandaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *