Dick Meijer bedankt voor zetel URaad

Na het behalen van een zetel in de URaad heeft PvdUT-lijsttrekker Dick Meijer besloten te bedanken voor zijn zetel. Hij deed dit in een persconferentie na afloop van de verkiezingsuitslag. Meijer haalde 150 stemmen in de verkiezing.

Meijer vertelde in zijn persconferentie dat hij erg blij was met zijn zetel en hij bedankte dan ook de vele stemmers op zijn partij. Ook bedankte hij zijn partijgenoten van de medewerkers- en studentenlijst van zijn partij. Naar verluid was hij erg blij met de promotie die de studenten hebben gedaan voor de partij.

Daarnaast was hij ook zijn hond en zijn hamster zeer dankbaar. Bij het schrijven van het partijprogramma weken deze twee niet van zijn zijde en dit hielp hem mentaal enorm bij het schrijven. Afsluitend bedankte hij nog het UTNieuws, voor het plaatsen van zijn vele columns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *