Bestuurder plakt sticker over andere sticker

Thije Harbers, Commissaris Onderwijszaken bij C.T.S.G. Alembic, heeft een Alembic-sticker over een sticker van S.V. Arago geplakt. Dit maakte hij vandaag bekend op Facebook. De sticker van Arago, die op een bord bij een rotonde in Borne was geplakt, werd volledig bedekt door de Alembic-sticker.

In Borne is er opgelucht gereageerd op de actie. Inwoner Johan Alferink stoorde zich al langer aan de Arago-sticker. “Die sticker van Arago was rood, Alembic heeft een blauwe. Staat toch iets beter bij het blauwe bord van de rotonde.” Ook andere inwoners van Borne zijn erg blij met de actie, er is inmiddels een petitie gestart om de rotonde te laten vernoemen naar Harbers.

Burgemeester Rob Welten is ook content met de actie. “We zaten in de gemeenteraad al tijden te worstelen wat we met die Arago-sticker aan moesten. Een oplossing was al bedacht, maar de financiering kwam maar niet rond. Met het plaatsen van deze Alembic-sticker heeft de heer Harbers ons een flinke gunst verleend.”

Vanuit S.V. Arago is er echter met teleurstelling gereageerd. Zij vonden juist de Arago-sticker een betere optie voor op deze rotonde en hebben dan ook gedreigd met een tegenactie. Alhoewel de inwoners van Borne nu tevreden zijn, kan het dus zijn dat deze vete nog een flink staartje krijgt.

2 reacties voor “Bestuurder plakt sticker over andere sticker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *