Kickstarter BMS-faculteit succesvol

Na de uiterst succesvolle kickstarter-campagne voor de BMS (Blue Mountain State) film, hebben de makers van de serie nu ook succesvol een kickstarter afgerond voor een BMS-faculteit. Dit is ook goed nieuws voor de UT-fans van deze serie, deze faculteit zal namelijk op onze universiteit komen!

BMS-bedenker Romanski is verheugd met de komst van de faculteit. “Vanaf dat we begonnen zijn met de serie droomden we al van twee dingen; onze eigen film en onze eigen faculteit. Met deze twee kickstarters hebben we eindelijk bereikt wat we altijd al wouden hebben.” De uiteindelijke keuze van de Universiteit Twente was een logische, aldus Romanski. “De UT heeft een collegevoorzitter met de bijnaam Victor van der Geit, dus ze stonden al een tijdje op onze radar. Toen bekend werd dat ze een nieuwe faculteitsnaam zochten wisten we gelijk dat we hier moesten aankloppen.”

TBK-student Marco de Keijzer (19) is zeer verheugd dat hij in de toekomst onderwijs volgt bij BMS. Hij ziet ook overeenkomsten met het Blue Mountain State college uit de series. “Net zoals in de serie gaat het er bij ons bij TBK voornamelijk om feesten en is de studie bijzaak.” Hij verwacht ook alleen maar mooie dingen van de nieuwe faculteit. “Ik kan niet wachten tot de eerste Marathon Monday op deze campus. Een hele maandag alleen maar bier drinken en feesten op de campus? Laat maar komen!”

Wie de decaan van de nieuwe faculteit moet worden is nog onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid is zijn vrouw een MILF.

1 reacties voor “Kickstarter BMS-faculteit succesvol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *