Damesdispuut Tacomundo laat over zich heen lopen

Het is een vaak voorkomend gebeuren. Disputen en hun feuten maken zich graag kenbaar op de campus door het aanbrengen van een logo op de straat. Vannacht was het de beurt aan Tacomundo en zij staan nu prominent op de grond. Maar waarom toch eigenlijk?

Het begon als een idee in de kroeg. Een van de dames opperde om de nieuwe aanwas een opdracht te geven en dat het tijd werd voor ‘ook zo’n logo op de UT’. Ze wisten toen niet dat het zou uitgroeien tot zo veel meer. Een van de feuten vertelt: “Ik nam dat harde lange stuk krijt in mijn handen en voor ik het wist zat ik 3 uur lang op handen en voeten te beunen.” Het was haar eerste keer en door de regen werd ze ‘best wel nat’.

De opdrachtgevers zijn enthousiast. “Het is geweldig, het gevoel dat er iedere dag zoveel mannen over mijn dispuut heengaan, onbeschrijfelijk.” vertelt de voorzitster in extase. “Nooit gedacht dat ik hier zo’n fijn gevoel aan zou overhouden.” Het was hard werken maar het resultaat mag er zijn. “Ik kan niet wachten tot de volgende keer!”

1 reacties voor “Damesdispuut Tacomundo laat over zich heen lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *