Stilteruimte wordt nieuwe werkplek

Een onbekende persoon heeft opdracht gegeven om de Stilteruimte in de Vrijhof om te laten bouwen tot kantoorruimte. De Stilteruimte, die gebruikt wordt door verschillende verenigingen, zal dienst gaan doen als werkplaats van ene Victor.

De Stilteruimte is in 1965 aangeboden aan de universiteit als oplossing voor het probleem dat een jaar eerder ontstond. Verschillende studenten klaagden toen dat ze zich niet meer konden focussen op hun studiewerk. Een van de oorzaken bleek het Carillon te zijn. De Stilteruimte is ontworpen om het geluid van de campusbeiaard te weren. In de loop van de tijd zijn meer studenten naar de Stilteruimte gekomen en langzaam onstond een religieuze groepering die graag praktiseerde in de rustige ambiance van de ruimte.

Wat er moet gebeuren met de rustelozen die dit mekka graag bezoeken is vooralsnog onduidelijk. De Student Onion is ondertussen op zoek naar saaie studentenhuizen die hun woonkamer ter beschikking willen stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *