Aloha is teleurgesteld

Drienerlose Studenten Triathlon Vereniging Aloha is diep teleurgesteld in de organisatie van de 42e Batavierenrace. Voorzitter de Vlugge spreekt van een gemiste kans en eist excuses.

In de aanloop naar de 42e editie van de estafetteloop voor en door studenten tussen Nijmegen en Enschede viel er zoveel regen dat de sintelbaan op de UT-campus onderliep. Er werd besloten om de laatste etappes in te korten en de finish te verplaatsen naar de droge Drienerlolaan.

De Vlugge: “Ieder jaar is het heerlijk weer tijdens de Bata en valt er niks in het water. Regent het een keer wel, doen ze dit! Het is echt zonde dat hiermee de kans om van de Bata een échte triatlon te maken gemist wordt. Hieruit spreekt minachting voor de prachtige discipline van de triatlon.”

De redactie heeft helaas geen begrijpbaar commentaar mogen ontvangen vanuit de Batavierenrace-organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *