UT Nieuws vermoedt persiflage

Vandaag is doorgedrongen tot de redactie van het UT nieuws dat er mogelijk een persiflage bestaat van hun medium. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is vooralsnog onbekend.

Hoofdredactrice Ditta op den Dries had het volgende te zeggen: “Wat raar, het is niet erg gewoon dat het UT nieuws het onderwerp is van aandacht.” Op Den Dries is blij en gelukkig dat het is gebeurd. “We proberen het te zien alsof we nu echt meetellen, en dat is heel wat. We gaan nu kijken wat we ermee kunnen”

Het was een van de schrijvers die het als eerste oppikte. “Ik probeer mijzelf en de dingen die ik doe zo veel mogelijk te Googlen. Maar ik vond iets anders dan ik verwachtte. Het balletje is toen gaan rollen en we zijn er nu bijna zeker van dat het mogelijk een persiflage betreft.” Het kwam voor de schrijver nog als een grote schok dat de artikelen meer waarheidsgetrouw bleken dan zijn eigen. “Het is toch heel raar.”

Hoe het onafhankelijke medium van de Universiteit Twente nu doorgaat met dit nieuws is nog onzeker. “Normaliter publiceren we twee weken na dato er iets over maar dat is nu misschien nog te vroeg.” aldus de zegsvrouw. De hoofdredactrice sloot tevens een persiflage van het flUTnieuws niet uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *