Nieuwe campuscard geeft toegang tot Aspen, Zozo en Club Casanova

Met de nieuwe campuscard, welke de Student Union komende september zal introduceren, zullen studenten toegang krijgen tot vele nieuwe faciliteiten. De SU heeft onlangs afspraken gemaakt met diverse uitgaansgelegenheden, waaronder de populaire Aspen Valley, de ZoZo en Club Casanova. De SU wil hiermee zorgen dat zo veel mogelijk studenten de campuscard komend jaar zullen aanschaffen.

Voorzitter Cor Roelofs van de SU geeft aan: “We willen dat zoveel mogelijk studenten de campuscard gaan aanschaffen, dus hebben we maar een deal gesloten met een drukbezochte toko”. De gevolgen voor de Sport & Cultuur op de campus zijn volgens de voorzitter nog niet geheel duidelijk: “aan de ene kant zouden veel meer mensen aan sport en cultuur kunnen gaan doen, aan de andere kant gaat nu wel een deel van ons geld naar horecagelegenheden in de binnenstad, waardoor sport & cultuur voor de student duurder worden”.

Op de vraag waarom specifiek Club Casanova ook in het aanbod terecht is gekomen, geeft de SU-praeses aan dat dit volgt uit het convenant tussen de SU en het CvB. Op nadrukkelijk verzoek van een van de CvB-leden is de uitbreiding van de campuscard, met onder andere de Cassanova, hierin opgenomen. Het betreffende CvB-lid zou ‘warme contacten’ hebben bij de club aan de Noorderhagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *