Gebogen lepeltjes bij de koffie

De Universiteit Twente schakelt de hulp in van mediums voor de vorming van haar strategie voor 2020. De UT heeft voor deze werkwijze gekozen vanwege de lage opkomst op de brainstormsessies voor Vision2020. Hiervoor waren medewerkers en studenten uitgenodigd om mee te denken over de ‘University of Tomorrow’. De opkomst voor deze bijeenkomsten was echter dermate laag dat de universiteit nu andere middelen moet aanwenden.

Afgelopen zaterdag was er de eerste van een reeks besloten bijeenkomsten waar enkele bewindslieden van de UT hun meest brandende vragen kunnen stellen aan een zevental paragnosten, onder leiding van wereldberoemd medium Derek Ogelvie. De voorlopige resultaten van het onderzoek leiden tot de volgende toekomstprojecties:

  • De UT gaat zich in de toekomst zowel op onderwijs als onderzoek richten.
  • De prijzen van de Coop zullen stijgen in verband met de aanhoudende recessie.
  • Dimensie en Abacus gaan 20 februari 2016 in de fout met een cocktailparty .
  • Er komt een tekort aan fietsen om fietsenstallingen mee te vullen.
  • Harambee en de UT Moslims raken verwikkeld in een religieus conflict.
  • Binnen anderhalf jaar heeft 80% van de onderwijsmedewerkers eindelijk door dat “TOM-model”. foutief taalgebruik is.
  • Proto wordt grootste studievereniging van de Campus door fristi-verkoop.
  • Tot 2020 zal het alarm van het sportcentrum 36 maal afgaan.
  • Het personeel van de Vesting Bar gaat daadwerkelijk afstuderen.
  • FC Twente kan de landstitel de komende jaren wel op haar buik schrijven.

Bij het tarot-kaarten leggen werd tevens duidelijk dat de 11-bierentocht jaar in jaar uit weer een daverend succes zal gaan worden. De volgende sessie zal live te volgen zijn tijdens een uitzending van het programma AstroTV op Net 5 en ’s nachts op SBS6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *