Carillon gesloten

Met ingang van volgende week zal het Carillon niet meer bespeeld worden. Het College van Bestuur heeft hiertoe besloten naar aanleiding van een brief die zij ontvingen.

Volgens de briefschrijver, een zekere Victor (achternaam onbekend), maakt dat ‘gejengel op die klokken’ het onmogelijk om fatsoenlijk uit te slapen. Het CvB toonde zich gevoelig voor het argument dat ‘uitslapen een wezenlijk deel uitmaakt van de campuscultuur die absoluut behouden moet worden’.

Ondertussen is het college op zoek naar een nieuwe bestemming voor het Carillon. Boomhutvereniging Van-de-hak-op-de-tak was in eerste instantie geïnteresseerd om er hun nieuwe onderkomen van te maken, maar ziet hier bij nader inzien toch van af. Men is dus nog naarstig op zoek. Suggesties kunnen worden ingediend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *