Vrimibo in de Vleugel loopt uit de hand

De wekelijkse vrimibo van het universiteitsbestuur in de Vleugel is totaal uit de hand geëscaleerd. De borrel op vrijdagmiddag, die deze week in het teken stond van cocktails, is op onverantwoorde manier verlopen.

Het administratief personeel, de club die deze week de vrimibo moest gaan regelen volgens het rooster, dacht dat wel leuk zou zijn om de cocktails extra sterk te mixen. Naast de bende die is aangericht in de vergaderzaal is er ook een bestuurder met alcoholvergiftiging per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is inmiddels stabiel.

Het Overleg Studieverenigingen heeft terstond laten weten dat ze gaan pleiten voor strengere regels bij bestuursactiviteiten waar alcohol bij is betrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *