Besloten tot bouw tweede bestuursvleugel

Het CvB heeft zich voorgenomen om een tweede bestuursvleugel te bouwen aan de Spiegel. Het project dat geraamd wordt op 1,8 miljoen is volgens CvB-voorzitter Van der Chijs hard nodig.

“We zien dat de UT moeite heeft om te stijgen binnen de academische wereld. Een tweede draagvlak zal zeker helpen.” De eerdere plannen om een luchtballon te bevestigen aan de Spiegel zijn afgeschoten. Het CvB achtte Zeppelin een achterhaald concept waarmee niet de nodige wendbaarheid gehaald zou worden.

Leden van de URaad zijn kritisch. “Om een ware helikopter-view te krijgen van de zaken die spelen zijn 3 of 4 vleugels een stuk effectiever” aldus Ureka-lid Henk Zwammers.

De inrichting van de bestuursvleugel zal bepaald worden door een commissie van leden van studentenvliegclub Vleugellam. De leden van Vleugellam zijn blij dat ze de universiteit van nut kunnen zijn. De bouw van de tweede vleugel zal waarschijnlijk in 2015 aanvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *