Update: Acasa en Facilitair Bedrijf boos op ICTS

In reactie op het online blijven van Blackboard tijdens de tentamenperiode heeft Acasa een boze brief naar ICTS gestuurd. Volgens Acasa-manager Leonie van Weijl heeft ICTS zonder vooroverleg bestaande afspraken geschonden.

Van Weijl: ‘Sinds jaar en dag is het beleid om tijdens de tentamenweken de studenten lastig te vallen. Wij dragen ook nu weer ons steentje bij door bij de huisvesting het warme water af te sluiten en de elektravoorziening te testen. Maar het effect is een stuk minder sterk als ICTS ineens eigenhandig besluit Blackboard online te houden.’

Dat het hier niet om UT-breed beleid gaat blijkt uit de reactie van het Facilitair Bedrijf. ‘Rust houden? Nee hoor, wij hebben gewoon onze bladblazers en grasmaaiers op pad gestuurd vanmorgen’, aldus Peter-Rens Aksis van het FB, ‘Sterker nog, dit jaar rijden we ze rond op elektrische wagentjes, zodat je ze niet aan hoort komen. Als die TOM-studenten dan hun modules nog halen weten wij het ook niet meer.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *