Student ziet rector in pannenkoek

Student BMT Marco de Keijzer (23) deed afgelopen dinsdag (8 april 2014) een opmerkelijke ontdekking toen hij pannenkoeken aan het bakken was. Een van zijn pannenkoeken had een zeer grote gelijkenis met het gezicht van rector magnificus Ed Brinksma.

Marco wou zijn vriendin verrassen door bierpannenkoeken voor haar te bakken, tot op een van zijn pannenkoeken opeens het gezicht van Ed Brinksma verscheen. Naar eigen zeggen was hij zo onder de indruk van de rector-verschijning, dat hij besloot de pannenkoek te bewaren.

Zijn vriendin haalde hem vervolgens over om melding te maken van zijn ontdekking bij het Facilitair Bedrijf (FB). Op dit moment zijn enkele hooggeplaatste leden van het FB aan het onderzoeken of het daadwerkelijk om een wonder gaat. Wanneer dat daadwerkelijk zo blijkt te zijn, zal de pannenkoek waarschijnlijk tentoongesteld worden bij de collegezalen in de Spiegel.

Ondertussen hoopt Marco dat de ontdekking andere studenten vooral weet te inspireren. “De rector is toch de leider van onze universiteit, maar als je merkt dat je hem zomaar overal kan tegenkomen doet dat toch iets met je. Dit laat toch zien hoeveel Ed Brinksma van een doorsnee student als ik kan houden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *