Australisch schip hoort opnieuw signalen vakinhoud e-Strategizing

Op een Australisch marineschip in de Indische Oceaan zijn signalen ontvangen die mogelijk afkomstig zijn van de vakinhoud van het MB-mastervak e-Strategizing.

Het schip is onderdeel van de internationale zoektocht naar de ruim 2 jaar geleden spoorloos verdwenen vakinhoud. De Australische coördinator van de zoektocht, Skippy Irwin, heeft maandag gezegd dat de signalen zeer bemoedigend zijn. Speciale apparatuur aan boord van het schip ontving signalen van rond de 1000 Hz, de frequentie waarop de docent van het betreffende vak in het verleden meestal informatie overbracht op zijn studenten.

Het is nog onduidelijk of het signaal daadwerkelijk van de verloren vakinhoud komt, omdat er volgens reddingsexpert Willy Waldock vele natuurlijke bronnen van dergelijke vaagheden zijn in de oceaan. Dat het om een andere verloren vakinhoud gaat kan Waldock eveneens niet uitsluiten.

Wanneer de vakinhoud teruggevonden wordt komt er een eind aan de jarenlange onzekerheid van studenten over het onderwerp van het vak. Studenten zijn dan ook blij met het nieuws: “Na 10 weken het vak gevolgd te hebben, heb ik werkelijk geen idee waar het over ging. Dat we daar nu misschien antwoord op krijgen is wel heel erg spannend!”.

De inhoud van het vak werd ruim twee jaar geleden voor het laatst opgemerkt op de UT. Vermoedelijk is deze verloren gegaan toen de docent onderweg was voor het reis-weblog dat hij op zijn persoonlijke UT pagina bijhoudt.

Het bovenstaande stuk is een ingezonden artikel van een van onze lezers.

1 reactie voor “Australisch schip hoort opnieuw signalen vakinhoud e-Strategizing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *