v.v. Drienerlo heeft nieuwe eigenaar

 

Sheikh Azuzu Marahadj heeft gisteravond rond de klok van negen, Arabische tijd, een akkoord gesloten met de voorzitter van v.v. Drienerlo. Per volgend seizoen zal de club onder leiding komen van Azuzu, die naar verluidt een bedrag van 6 miljard Dinar heeft overgemaakt aan de Twentse club.

De sheikh zelf was zo in zijn nopjes dat hij hoogstpersoonlijk de pers te woord stond. ‘Het idee is om niet alleen vanuit het westen, maar ook vanuit Duitsland, nieuw toptalent aan te trekken’, aldus de erfgenaam van de Marahadj olievelden. De Arabier en zijn vers aangestelde clubleiding zijn er van overtuigd binnen 3 jaar de eindrondes van de Champions League te halen.

Van een eventuele gelijkenis met Vitesse, wat 4 jaar terug is opgekocht door de Georgische zakenman Merab Zjordania, wil Azuzu niets weten. ‘We spreken hier over dadels met lychees vergelijken, in mijn ogen heeft Vitesse nooit kans gehad om het landskampioenschap te veroveren.’ Voor v.v. Drienerlo wordt Champions League geen enkel probleem, de belofte van grote hoeveelheden bier bij winst is genoeg motivatie voor de spelers, aldus de huidige voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *