Rob Geus inspecteert Sodexo

Rob Geus van het populaire programma “De Smaakpolitie” heeft vorige week een bezoek gebracht aan de keukens van de universiteitscafetaria. Hij deed dit in het teken van zijn campagne “Beter eten is beter weten”. Tijdens zijn campagne heeft hij al de TU Delft en Nyenrode bezocht. Nu was de Universiteit Twente aan de beurt om gecheckt te worden.

Nadat de handen gewassen waren was het tijd om rond te kijken in de keuken. De stations waren netjes en alles schoon. In de koeling was alles gelabeld en de keurmeester was tevreden. “De rubbers van de koelkasten waren schoon en soepel, maar wat er daarna gebeurde.. man, man, man..” aldus de tv-sensatie.

De culinaire waakhond besloot nog te blijven voor een klein hapje voordat hij weer naar het Westen moest. Helaas verspeelde de Sodexo hier haar kaarten en verloor ze het keurmerk van de Smaakpolitie. “Tja, de keuken was heel schoon, maar het eten was te vies. Daar word ik niet vrolijk van.” De woordvoerder van Sodexo had geen verstaanbaar commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *