Dick Meijer schrijft geen stuk

De afgelopen twee weken waren voor velen relatief rustig. Hoewel de meesten de weken ongeschonden doorgekomen zijn was er toch sprake van een gemis. Nader onderzoek wees uit dat wiskundedocent Dick Meijer de afgelopen periode geen stuk schreef.

Eenieder die de afgelopen jaren de site van onze collegae van het UT nieuws trouw volgde kon zijn biologische klok gelijkzetten op het met regelmaat verschijnen van een stuk van Dick Meijer. Dr. Meijer, een geëngageerde UT-prominent, schreef met regelmaat over onderwerpen als wiskunde, medezeggenschap en het Twentse Onderwijsmodel.

Deze laatste twee weken echter was dr. Meijer niet één maal auteur van een publicatie van het UT nieuws, hoewel hij wel genoemd werd in een artikel over aankomende de verkiezingen bij de Universiteitsraad.

Over de toedracht van het uitblijven van een nieuw stuk kan slechts gespeculeerd worden. Uw redactie heeft niets vernomen van een ziekte, maar sluit andere oorzaken als een writersblock, vakantie of een daadwerkelijke verbetering van de situaties waarover hij schreef niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *