Clubje hangt [poster/spandoek/vul in wat van toepassing is], niemand kan het boeien

Afgelopen week heeft [vul hier clubje in] met schilderstape een aantal posters langs de Hengelosestraat gehangen, een slecht leesbaar hoeslaken annex spandoek met logo in het Pinetum geplaatst en hun aspiranten [kleur] haar gegeven. Hiermee lijken ze hun clubje, of hun aspirantentijd, kenbaar te willen maken aan de gehele studentengemeenschap. In een peiling van flUTnieuws reageren vele mensen ongeïnteresseerd, de meest gehoorde reactie: “wat kan mij [vul hier clubje in] nou interesseren”.

De ab actis van [vul hier clubje in] heeft aan flUTnieuws laten weten dat de uitingen geplaatst zijn om te laten zien dat [zijn/haar] clubje “supergaaf” is. “Daarom hebben we onze aspiranten ook nul komma nul budget en ondersteuning gegeven, zodat ze ons clubje zo representatief en cool mogelijk kunnen presenteren”. Over het doel is de ab actis ook helder “we laten met deze uitingen zien dat onze aspirantenperiode al begonnen is en dat we dus helemaal niet op zoek zijn naar nieuwe leden”.

Vanuit de gemeentelijke politiek, de URaad en de media is absoluut geen reactie gekomen naar aanleiding van de acties van de toekomstige leden. “Ja, eh, het interesseert ons gewoon heel weinig”, stellen de drie fractievoorzitters van de studentenpartijen in een gezamenlijke reactie. De hoofdredacteur van de Twentsche Courant laat weten “er nog even naar te kijken”, maar verwacht niet er nog over te schrijven, omdat er al een diepte-interview met de nieuwe eigenaresse van Annie’s Kleertjesboetiek gepland staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *