Vacature: Gastredacteur

Het flUT Nieuws is een bedenkelijk journalistiek medium voor medewerkers en studenten van de UT. flUT Nieuws is een enkelmediaal platform en biedt oud nieuws, matige adviezen en niet subtiele kritieken via website, de Twitters en op Facebook.

Taakomschrijving
Als gastredacteur schrijf je incidenteel artikelen, en voer je verder eigenlijk weinig uit. Je bent onverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van de website van het flUT Nieuws. Je hebt een passie voor het terugzien van je eigen schrijfsels op de timeline van meer dan duizend mensen. Je hoort incidenteel geruchten en blaast die op tot buitensporige proporties.

Jouw profiel

  • Geen afgeronde opleiding
  • Teveel tijd
  • Weinig behoefte om jezelf te censureren
  • De drang om net als Batman, Superman en Spiderman alleen onder een valse identiteit voor je heldendaden bedankt te worden

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie zou je normaliter contact op kunnen nemen met redactie@flutnieuws.nl. Helaas hebben we niet echt meer informatie, alles staat er wel zo’n beetje.

Stuur gewoon een e-mail met je artikel naar ons op, en als we een lichte grijns moeten onderdrukken terwijl we erdoorheen scrollen, zetten we het online.

Liever ook iets op papier uitbrengen? Onze site is printbaar, maar anders kun je hier terecht. Probeer vooraf wat werk te erven: dat kan je helpen bij je salarisonderhandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *