Borrelruimtes Zilverling nu officieel ongezellig

Veel studenten wisten het al langer, maar nu is het officieel bevestigd: de borrelruimtes in de Zilverling zijn ongezellig. ‘s Lands expert in feesten en partijen, borrelnootjesgigant Duyvis, heeft onlangs alle borrelruimtes geïnspecteerd en de MBasement en de Abscint kwamen er beroerd vanaf. Woordvoerder K. Noten van Duyvis: “Hoe heeft iemand ooit kunnen bedenken dat een ruimte met systeemplafond gezellig zou kunnen zijn?”.

Woordvoerder Noten gaat verder: “Wij van de Duyvis zijn de minste niet, dus we hebben gratis de Abscint en MBasement van nootjes voorzien. Volgens ons handboek zou er dan sprake moeten zijn van een fuif, of tenminste enige symptomen van gezelligheid. Echter, alle gezelligheid bleef uit. Zelfs na het ophangen van onze karakteristieke ‘Fuif!’-vlag”

Ook de andere borrelruimtes zijn gekeurd. De TAP, gelegen op de bovenste verdieping van de Carré kwam er met een kleine voldoende van af. De borrelruimtes in de Horst, gelegen in de kelder van het gebouw, kregen een dikke voldoende. “Gezelligheid is in deze ruimten iets wat het daglicht niet hoeft te verdragen”, aldus woordvoerder Noten.

1 reacties voor “Borrelruimtes Zilverling nu officieel ongezellig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *